Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Atcelta Grimes Eiropas koncerttūre

EasyGet.lv, 01.11.2012. 08:41

Kanādiešu dziedātāja Grimes atceļ šī gada novembrī plānoto Eiropas koncerttūri, tostarp arī koncertzālē Palladium paredzēto 23. novembra koncertu. Daudzsološajai māksliniecei koncerti bija paredzēti Rīgā, Helsinkos, Minhenē, Kopenhāgenā, Briselē un daudzās citās Eiropas pilsētās.
Atcelta Grimes Eiropas koncerttūre

Mākslinieces menedžmenta paziņojums vēstī, ka neseno koncertu laikā Grimes piemeklējušas auss kaites, kuras pašlaik tiek izmeklētas. Šo sarežģījumu dēļ Grimes spiesta atcelt savus turpmākos šī gada koncertus.

Pati Grimes izsaka dziļu nožēlu par atceltajiem koncertiem un apstiprina, ka tūre patiešām tiek atcelta veselības apstākļu dēļ. Māksliniece atvainojas visiem biļešu īpašniekiem un uzsver: "Pašlaik viennozīmīgi tiek plānots nākotnē atgriezties Eiropā, kā tikko būs izziņoti jauni koncerttūres datumi".

Grimes biļetes cenu pilnā apmērā būs iespējams saņemt atpakaļ visās Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv no 1. novembra.

Koncerta rīkotāji "Positivus Music", lai daļēji kompensētu skumjas par aktuālās mākslinieces koncerta atcelšanu, piedāvā citu šī brīža augsti novērtēto Ņujorkas mākslinieku DIIV koncertu apmeklēt par puscenu, nezaudējot par GRIMES koncerta biļeti samaksāto naudu. Talantīgās indīroka apvienības DIIV koncerts paredzēts jau 6.novembrī. Lai iegādātos biļeti par puscenu, "Biļešu Serviss" interneta tirdzniecības vietnē ir jāievada "GR "

Papildus informācija:
www.palladium.lv
www.twitter.com/palladiumriga
www.facebook.com/palladiumriga

Foto: Grimes. Foto (c0 John Londono

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV