Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Joseph Willow's Jazz Club uzsāk jaunu džeza sezonu

EasyGet.lv, 01.11.2012. 10:43

Ceturtdien, 1. novembrī, plkst. 20:00 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija uzsāk jaunu Joseph Willow's Jazz Club sezonu, ko atklāj muzikālais sastāvs ar Kasparu Kurdeko, Kārli Vanagu un citiem dalībniekiem, informē JVLMA Rektorāta palīdze Jurita Krūma. Koncerts notiek JVLMA Akmens Zālē (ieeja no Raiņa bulvāra 23).

Pasākumā piedalīsies Kaspars Kurdeko (bungas), Kārlis Vanags (saksofons, flauta), Kristaps Vanadziņš (klavieres), Dāvis Jurka (saksofons), Toms Poišs (bass). Kaspars Kurdeko ir bundzinieks, komponists un perkusionists, studējis Amsterdamas Mūzikas konservatorijā Džeza nodaļā. Saksofonists un flautists Kārlis Vanags ir City Jazz Big Band vadītājs, komponists un aranžētājs. Spēlē un raksta mūziku arī džeza kvintetā Silvesteri Orkesteri, sadarbojies ar Raimondu Macatu, Victor Bailey (USA), Peter Herbolzheimer (GER), Steve Waterman (UK). Uzstājies arī ar KREMERata Baltica un Moniku Mančīnī, Sinfonietta Rīga, Latvijas Nacionālo Simfonisko orķestri. Papildus skolo jaunos studentus kā JVLMA džeza nodaļas pasniedzējs.

Koncertā izskanēs Kaspara Kurdeko un citu kolektīva dalībnieku autorkompozīcijas, kā arī daži džeza standarti. Pēc koncertiem iepriekšējās sezonās veiksmīgi nodibinātās tradīcijas notiks jam Session, kur katrs spēlētgribētājs varēs piedalīties kopīgas atmosfēras veidošanā. Koncerta sākums plkst. 20:00, ieeja no plkst. 19:00, bez maksas.

Papildus informācija | www.jvlma.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV