Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Festivāla „Pestivals" koncertu sesijā – aktuālu mūziķu pasaules turneju šovi

EasyGet.lv, 20.11.2012. 09:58

Populārās mūzikas un kultūras festivāla „Pestivals" koncertu sesijā, sākot ar decembri, Rīgā gaidāmi vairāku pieprasītu mūziķu šovi.
Festivāla „Pestivals" koncertu sesijā – aktuālu mūziķu pasaules turneju šovi

Galvaspilsētā notiekošais festivāls, kurā 2012. gadā uzstājās tā brīža ASV Hip-Hop mākslinieks Nr.1 B.o.B un citi mūzikas aptauju virsotnes ieņemoši dažādu mūzikas stilu mākslinieki, līdz nākamajai vasarai piedāvā koncertu sesijas programmu dažādās norises vietās ar pasaulē pieprasītiem māksliniekiem. Šī brīža programma:

2.12.2012. LMFAO šovs Arēnā Rīga.

Dueta „LMFAO" – shuffle dejas soļu popularizētāju – galvenais pārstāvis Redfoo kopā ar „The Party Rock Crew" Arēnā Rīga 2. decembrī sniegs šovu, izpildot savus klubos pieprasītos un radio stacijās ilgstoši spēlētos hītus „Party Rock Anthem", „Sorry For Party Rocking" un citus. Piedalās – grupa „Bermudu Divstūris", deju grupa „Most Wanted", Dj Gustavito, Dj Dzee, Daniel Mariash & Ivo N.B.C. Live. Biļetes no 16 latiem.

15.12.2012. Selah Sue turnejas koncerts Palladium Rīga.

Beļģiete Selah Sue izpildīts savus pasaules slavu atnesušos skaņdarbus „Raggamuffin", „This Word" un citus, arī ar „Gnarls Barkley" solistu Cee Lo Green ierakstīto kopdziesmu „Please". Ieejas maksa, sākot ar 12 Ls, pieejamas arī sēdvietas pie galdiņiem balkonā.

6.02.2013. Marina And The Diamonds „The Lonely Hearts Club Tour" Palladium Rīga.

Tikko Eiropas turnejā pavadījusi grupu „Coldplay", grieķu izcelsmes velsiete viesosies aktuālā kluba – koncertzāles telpās, sniedzot pagaidām vienīgo koncertu Baltijā. Pazīstamākie skaņdarbi – „I Am Not A Robot", „Hollywood", „Primadonna". Biļetes – no 18 latiem.

17.04.2013. Ellija Guldinga „The Halcyon Days Tour" Palladium Rīga.

Pasaules turnejas ietvaros britu mūziķe Ellija Guldinga (Ellie Goulding) viesosies Rīgā, lai izpildītu labākos skaņdarbus „Lights", „Anything Could Happen", „Starry Eyed" u.c. no jaunākā albuma un iepriekšējā bestsellera „Lights". Biļetes pārdošanā no 19. novembra.

Uz visiem koncertšoviem biļetes pieejamas „Biļešu Serviss" tīklā. Informācija – www.pestivals.lv. Organizē aģentūra „magicFIB". No 19. novembra iespējams iegādāties PESTIVALS koncertsesijas komplekta biļeti, kurā ietilpst ieeja Selah Sue, Marina And The Diamonds un Ellie Goulding koncertos „Palladium Rīga", ar atlaidi 25% no pamatcenas.

Foto: Marina And The Diamonds. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV