Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

LNSO kamermūzikas sezonas atklāšanas koncerts

EasyGet.lv, 20.11.2012. 14:41

Turpinot iepriekšējos gados iesākto tradīciju, arī šajā sezonā Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi aicina klausītājus uz LNSO Kamermūzikas koncertiem. Ņemot vērā klausītāju ieteikumus, šogad kamermūzikas koncerti netiks organizēti vienas nedēļas ietvaros, bet ir sadalīti visas sezonas garumā, informē LNSO Komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.
LNSO kamermūzikas sezonas atklāšanas koncerts

29. novembrī plkst. 19:00 Lielajā Ģildē orķestris aicina uz šīs sezonas pirmo LNSO Kamermūzikas koncertu - Kamermūzikas sezonas atklāšanu. Tajā piedalīsies Raimonds Melderis (vijole), Sandis Šteinbergs (vijole), Inese Štrāle (vijole), Terēze Zīberte-Ījaba (vijole), Katrīna Krašauska-Krauze (alts), Arigo Štrāls (alts), Ainārs Paukšēns (čells) un Mareta Prikule (čells).

Programmā:
Dmitrijs Šostakovičs Stīgu kvartets Nr. 10 Labemol mažorā op. 118
Dmitrijs Šostakovičs Prelūdija un skerco stīgu oktetam op. 11;
Francis Šūberts Stīgu kvintets do mažorā

Kamermūzika - tas ir daudz smalkāks un intīmāks muzikāls piedzīvojums, turklāt jums ir iespēja baudīt to autentiskā vietā, vecākajā sabiedriskajā telpā Baltijā - tur, kur kamermūziku izpildīja un klausījās pirms daudziem gadsimtiem.

Plašāka informācija: www.lnso.lv

Foto: LNSO solisti. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV