Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Joseph Willows Jazz Club piedāvā projektu "Jāņa Ruņģa Klātbūtne"

EasyGet.lv, 26.11.2012. 09:53

29. novembrī plkst. 20.00 Joseph Willows Jazz Club ietvaros notiks projekta Jāņa Ruņģa Klātbūtne koncerts. Pēc koncerta notiks jam session, kurā piedalīties tiek aicināti visi interesenti.

Projekts Jāņa Ruņģa Klātbūtne apvieno četrus profesionālus mūziķus no Latvijas - saksofonists Deniss Paškevičs, viens no "grūvīgākajiem" basistiem Latvijā Edvīns Ozols (kontrabass, el.bass), viens no pieprasītākajiem jaunajiem bundziniekiem Latvijā - Rūdolfs Dankfelds un viens no šī brīža labākajiem Latvijas jaunajiem ģitāristiem Jānis Ruņģis.

Jāņa Ruņģa Klātbūtnes mūziku nevar vērtēt viennozīmīgi, jo grupas lielākā ietekme ir džezs, kurš ietver sevī ļoti daudz dažādu mūzikas stilu. Kolektīvs galvenokārt izpilda J.Ruņģa oriģinālmūziku, ietveros populārākas džeza tēmas, kā arī kompozīcijas no akadēmiskās mūzikas pasaules. Katra grupas uzstāšanās ir ļoti intīms un ekskluzīvs notikums, jo lielāko daļu no šīs grupas kompozīcijām veido improvizācija.

Ieeja koncertā – bez maksas. Klubs atvērtas no plkst. 19.00. Koncerta sākums plkst. 20.00.

Paskuma norises vieta: Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas akmens zāle (Kr.Barona 1.), ieeja no Raiņa Bulvāra puses (bij. Studentu Klubs).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV