Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Mencendorfa namā uzstāsies dziesminieki no Nīderlandes

EasyGet.lv, 04.12.2012. 13:14

5. decembrī plkst. 19.30 Mencendorfa namā skanēs nīderlandiešu dziesminieku koncerts.

Mūziķe Linde Nijlande (Linde Nijland) uzstājas jau 15 gadus. Viņa ir muzicējusi vienā no slavenākajām Holandiešu folkloras grupām Ygdrassil, sevi parādījusi kā veiksmīgu folkloras dziedātāju un dziesmu autori, izdevusi 10 mūzikas albumus, ir apceļojusi Eiropu, demonstrējot savu kristāldzidro vokālu un valdzinošo uzstāšanos.

2008.gadā multi-instrumentālists Berts Ridderbos (Bert Ridderbos) un Linde devās koncerttūrē no Holandes līdz pat Butānai, viesojoties tādās valstīs kā Serbija, Turcija, Irāna, Pakistāna, indija.

Linde Nijlande ir apguvusi dziedātprasmi dažādās valodās un plāno izdot jaunu albumu, kur būs dzirdamas dziesmas no pēdējā laika projektiem.

Šī būs pirmā reize, kad Linde Nijlande uzstāsies Latvijā. Koncerta laikā būs iespējams baudīt dažādu tautu tradicionālo un folkmūziku, kā arī Lindes pašas radītās dziesmas. Viņa uzstāsies duetā ar talantīgo instrumentālistu Bertu Ridderbos, kas ir pazīstams ar savu virtuozo instrumentu spēli, un ir spēlējis daudzās folkloras grupās. Koncertā dzirdēsim cītaru, ģitāru, akordeonu un mandolīnu.

Pasākuma laikā mūziķi dalīsies stāstos, piedzīvojumos no ceļojuma uz Butānu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV