Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Koris "Kamēr" aicina uz koncertu "Da Pacem, Domine"

EasyGet.lv, 07.12.2012. 11:52

Koris "Kamēr" Adventa pārdomu laikā aicina uz koncertu "Da Pacem, Domine" (Dod savu mieru, Kungs) Rīgas Sv.Jāņa baznīcā 15. decembrī plkst.18.00, informēmkora pārstāve Ilze Reine.

Programmā "Da pacem, Domine" koris izpildīs Sergeja Rahmaņinova, Antona Bruknera un mūsdienu autoru - minimālistu Arvo Perta un Džona Tavenera kompozīcijas. Tāpat skanēs latviešu autoru - Pētera Vaska un Maijas Einfeldes mūzika. Mierpilno Adventa ainavu un pārdomu noskaņu papildinās arī Kaspara Zemīša, Raimonda Tigula, Artūra Maskata un Raimonda Paula darbi, kas tapuši ciklā Mēness dziesmas.

Koncertā kā īpašie viesi aicināti piedalīties vairāki mūziķi: Ilze Reine (ērģeles), Kaspars Zemītis (ģitāra), Raimonds Tiguls (hengs).

Mūziķu un kora Kamēr.... uzstāšanās diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā ir īpašs veltījums Rīgas Sv.Jāņa baznīcai. Tieši šajā baznīcā tapis nesen klajā nākušais kora ieraksts "Mēness dziesmas", kurā apvienotas 10 latviešu mūsdienu komponistu dziesmas par mēness tēmu. Koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti dievnama fasādes atjaunošanai.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV