Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Mazajā Ģildē notiks koncerts bērniem „Ziemassvētku brīnums"

EasyGet.lv, 07.12.2012. 15:22

8. decembrī plkst. 16.00 Mazajā Ģildē norisināsies koncerts ģimenēm ar bērniem „Ziemassvētku brīnums", informē Eduards Gaušis.

Koncertā piedalās popgrupa „Podziņas", Zane Jančevska un Valdis Zilveris, Ziemassvētku brīnuma gaidīšanas laikā piedāvājot bērniem un viņu vecākiem muzikālo stāstu pēc Imanta Ziedoņa darba „Pasaka par Pogu" motīviem.

Popgrupa „Podziņas" šogad atzīmēja kolektīva 19. dzimšanas dienu, tā vadītāja ir Skaidrīte Daugule, savukārt skatuves kustību pasniedz Anita Reinfelde. „Podziņas" ar panākumiem ir piedalījušās Latvijas un ārzemju dziedāšanas konkursos un labprāt sadarbojas ar dažādiem Latvijā zināmiem mūziķiem, veidojot kopīgas muzikālās programmas un uzvedumus. Kā viens no „Podziņu" iemīļotiem draugiem ir Valdis Zilveris, kurš piedalīsies arī 8. decembra koncertā.

Ieeja koncertā - bez maksas. To organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde" ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV