Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā „Artelis – gandrīz teātris" sāksies kabarē vakari

EasyGet.lv, 11.12.2012. 09:44

Šī ir desmitā sezona, kad producentu grupa "Virus Art", pulcējot talantīgus mūziķus, solistus, aktierus un dejotājus, ir gatava sniegt publikas vērtējumam savu jaunāko projektu - koncertiestudējumu "Cabaret Bombaloo".
Klubā „Artelis – gandrīz teātris" sāksies kabarē vakari

Galerijas:

Koncertiestudējumums "Cabaret Bombaloo" skatītājiem sola smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņiem tērpiem un dzīvām emocijām. Karstasinīgais Bombaloo orķestris aizvedīs ceļojumā no tradicionālā džeza valdzinājuma un jau labi zināmiem austrumu melodiju ritmiem līdz pat trīsas pārņemošiem čukstiem.

Arī šogad sagaida tikšanās ar kabarē dīvām – šarmanto Žustīni (Aiju Vītoliņu) un temperamentīgo Elzu (Elza Rozentāle Nath), kā arī Dorianu (Daumantu Kalniņu/ Artūru Šingireju).

Viens no Bombaloo baudījumiem būs gaisīgā un pat akrobātiskā horeogrāfija: laikmetīgā deja, tango, body-clapping, vēderdejas, un indiešu klasiskās dejas Odissi elementi.

Pārsteigumu netrūks, kā arī der atcerēties to, ka „Cabaret Bombaloo" vakars nebeidzas ar izrādes otro daļu, atliek tikai ļauties!

Izrādes klubā „Artelis – gandrīz teātris" notiks 14. un 15. decembrī. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Papildu informācija: www.artelis.lv

Foto: Koncertiestudējumums "Cabaret Bombaloo". Foto (c) Māris Lapiņš

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV