Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„The Quinters" aicina uz gada dzimšanas dienas koncertu

EasyGet.lv, 11.12.2012. 11:03

21. decembrī plkst. 20:00 mūzikas un mākslas galerijā - kafejnīcā „Dad Cafe" notiks pašmāju pop – džeza grupas „The Quinters" gada dzimšanas dienas koncerts, informē grupas menedžere Dace Narubina.
„The Quinters" aicina uz gada dzimšanas dienas koncertu

11. decembrī grupai „The Quinters" aprit viens gads kopš pirmās uzstāšanās, ko interesenti aicināti nosvinēt kopā 21. decembrī mājīgajās „"Dad Cafe" telpās, kur grupa sniedza savu pirmo koncertu Rīgā. Gada laikā „The Quinters" ir uzstājušies uz dažādām mājskatuvēm Rīgā („Pērle", „Dad Cafe", „Bonēra" u.c.), kā arī „Artelī", Dailes teātra „Epikūra Dārzā" un „Hamletā". Piedalījušies koncertuzvedumā „Brodvejā", mūzikas un mākslas festivālā „Bildes 2012", kā arī iesaistījušies citos interesantos un pieredzes bagātinošos projektos.

Grupas nosaukums radies apvienojot vārdus „quintet" un „winter", kas norāda uz grupas sākotnējo sastāvu un koncertrepertuāru. Tas tika veidots kā projekts 2011. gada Ziemassvētkiem, apvienojoties topošajiem un esošajiem populārās un džeza mūzikas vokālajiem pedagogiem, taču publikas lielās atsaucības un labo atsauksmju dēļ tika nolemts grupas darbību nepārtraukt, bet gan turpināt plašākos mērogos, tiesa gan nedaudz mainītā sastāvā.

„The Quinters" dalībnieki – Inese Bērziņa, Ilmārs Šterns, Monta Tupčijenko, Miks Brasliņš un Andris Jeziks.

„The Quinters" pārstāvētie žanri ir džezs un popmūzika. Visi grupas dalībnieki dzied un instrumentālo pavadījumu nodrošina paši, spēlējot klavieres, ģitāru, perkusijas un citus instrumentus.

Ieeja koncertā - bezmaksas.

Foto: The Quinters. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV