Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kamerkoris Salve aicina uz Ziemassvētku ieskaņas koncertu Anglikāņu baznīcā

EasyGet.lv, 11.12.2012. 16:50

15. decembrī plkst. 17:00 Svētā Pestītāja Rīgas (Anglikāņu) baznīcā, Anglikāņu ielā 2, notiks koncertorganizācijas Ave Sol kamerkora „Salve", tenora Daiņa Skuteļa un soprāna Ances Purmales Ziemassvētku ieskaņas koncerts „Vēju kamanās".

Koncerta programmā iekļauta pasaules komponistu C.Franka un H.Nīberga garīgā mūzika un latviešu komponistu R.Dubras, T.Ķeniņa, A.Jansona, H.Pavasara, R.Paula un V.Pūces Ziemassvētku tematikai veltītas dziesmas. Koncertu vadīs aktieris Jānis Skanis.

Ar šo koncertu kamerkoris „Salve" vēlas pateikties biedrības „Svētā Jāņa palīdzība" darbiniekiem par ieguldīto darbu, palīdzību un atbalstu cilvēkiem ar invaliditāti, senioriem, vientulībā, slimībā un trūkumā nonākušajiem.

Kora māksliniecskā vadītāja Baiba Ozoliņa, kormeistars Aldans Milzarājs. Koncertā piedalīsies ērģelniece Aija Ziņģīte, koncertmeistare Gunta Trasūne, vijolniece Inese Milzarāja un obojists Indris Egle.

Koncerta atbalstītāji: koncertorganizācija Ave Sol, Rīgas dome, biedrība „Svētā Jāņa palīdzība" un Apgāds Krasts tipogrāfija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV