Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Adventa koncertciklu Liepājā turpina jauktais koris „Laiks"

EasyGet.lv, 12.12.2012. 09:17

16. decembrī plkst. 17.00 Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē jauktais koris „Laiks" savā jaunajā koncertprogrammā „Mīlestība šovakar tiek ielūgta" klausītājiem vēlas dāvāt mīlestību. Tā palīdzēs saprast Dievu, kurš nācis šajā pasaulē ar Mīlestību, kura nebeigsies nekad.
Adventa koncertciklu Liepājā turpina jauktais koris „Laiks"

„2012. gada Ziemassvētkos mēs gribam klausītājiem dāvināt mierpilnu svētku laiku un mazu daļiņu no zvaigžņotās nakts debesīm, kuras liek apstāties un paskatīties augšup tālu, tālu", saka kora mākslinieciskā vadītāja Ilze Balode. Koncertā izvēlēta J.Vītola, P.Barisona, J.Karlsona, R. Dubras, S.Strēles un Ē. Ešenvalda mūzika.

Koncerta skaņu un krāsu partitūru bagātinās Zane Bluķe, Rainers Komhubers, trompetists Oleksijs Demčenko un ērģelniece Maija Zaķis. Bet ikviens no kora dziedātājiem šajā skaistajā dāvānā klausītājiem sūta vēstījumu - samīļojiet tuviniekus, uzsmaidiet garāmgājējus, domās un izjūtās ļaujaties bērnības dienu Ziemassvētkiem.

Foto: Jauktais koris „Laiks". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV