Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Fonoklubā" uzstāsies grupa Oranžās brīvdienas

EasyGet.lv, 12.12.2012. 12:00

Piektdien, 14. decembrī, plkst. 22:00 "Fonoklubā" Cēsīs sagaidāms bezmaksas regeja/ska vakars ar turbo folk apvienību "Oranžās brīvdienas", informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
"Fonoklubā" uzstāsies grupa Oranžās brīvdienas

Pēc garāka pārtraukuma "Fonoklubā" atgriežas regeja/SKA vakars, līdzi vedot turbo folk pārstāvjus "Oranžās brīvdienas", kā arī harizmātisko Dj duetu "Scratchman &John", kas par dejām un atmosfēru rūpēsies visas nakts garumā.

Ar divpadsmit cilvēku sastāvu un iespaidīgu 12 gadus garu vēsturi, "Oranžās brīvdienas" ir viena no krāšņākajām un atraktīvākajām pašmāju koncertgrupām, kas savas uzstāšanās, ja vien tas ir iespējams, mēdz papildināt ar akrobātikas un uguns šova elementiem. Uz "Fonokluba" skatuves uguns šovs, iespējams, izpaliks, taču noteikti ir sagaidāma pozitīvā, kliedzošā un un spēcīgā enerģija. Grupa šogad Cēsīs ir viesojusies arī festivāla "Fonofest" ietvaros.

Foto: Grupa Oranžās brīvdienas uzstājas festivālā Fonofest. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV