Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

RSU jauktais koris „Rīga" sniegs Ziemas koncertu

EasyGet.lv, 13.12.2012. 10:48

Pirmdien, 17.decembrī, plkst. 20.00 Sv. Pestītāja (Anglikāņu) baznīcā Ziemas koncertu sniegs Rīgas Stradiņa universitātes jauktais koris „Rīga", informē kora pārstāve Laura Leimane.
RSU jauktais koris „Rīga" sniegs Ziemas koncertu

A cappella programmā iekļautās kompozīcijas spilgti un daudzpusīgi raksturo ziemas pasauli - baltākā gadalaika un pirmssvētku noskaņu, stāstot gan par sniegotām dabas ainavām un nerātnu pikošanos, gan par ziemas mieru un svētā brīnuma gaidām. Kora izpildījumā skanēs J. Vītola, E. Dārziņa, Jāz. Mediņa, J. Kalniņa, P. Vaska, Ē. Ešenvalda, Č.V. Stanforda, V. Gavriļina, M. Lauridsena un A. Perta skaņdarbi.

RSU jaukto kori „Rīga" vada un koncerta programmu veidojušas diriģentes Evita Taranda un Zane Zilberte, kormeistars – Roberts Hansons. Šobrīd korī dzied 70 dziedātāji, to vidū arī vairāki RSU ārvalstu studenti.

Ieeja koncertā par ziedojumiem, aicinot atbalstīt labdarības akciju „Eņģeļi pār Latviju". Pēc koncerta visi aicināti cienāties ar karstu dzērienu un koristu pašceptām piparkūkām.

Sv. Pestītāja baznīca atrodas Anglikāņu ielā 2, Rīgā. Koncertu atbalsta Rīgas Stradiņa universitāte.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV