Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pirmajos Ziemassvētkos notiks koncerts "Mazu brīdi pirms..."

EasyGet.lv, 17.12.2012. 13:51

Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, Rīgas Sv.Jāņa baznīcā skanēs komponista Jāņa Lūsēna speciāli solistu duetam Kristīnei Zadovskai un Ingum Pētersonam komponētu dziesmu programma. Koncertprogramma šajā baznīcā izskanēs sesto reizi.

Koncertprogramma "Mazu brīdi pirms..." ir guvusi klausītāju milzu atsaucību, ir ticis izdots un atkārtoti tiražēts mūzikas albums "Mazu brīdi pirms...", ar koncertprogrammu māklsinieki ir viesojušies teju visos Latvijas novadu Dievnamos.

Koncerta "Mazu brīdi pirms..." programmā iekļautas komponista Jāņa Lūsēna radītas melodijas, kuru pamatā ir latviešu dzejnieku Kārļa Skalbes un Viļa Plūdoņa mīlas lirika - dzimtenei, ģimenei, bērniem un Dievam.

Programmu Rīgas Sv.Jāņa baznīcā izpildīs Latvijas Nacionālās Operas soliste Kristīne Zadovska un operdziedātājs Ingus Pētersons. Kā izpildītājs piedalīsies arī dziesmu autors Jānis Lūsēns un mūziķu sastāvs komponista vadībā: Jānis Lūsēns - taustiņinstrumenti, zvaniņi un perkusijas, Jānis Lūsēns jun. - basa ģitāra, Marita Bērziņa - akordeons un vijoles partitūra.

Koncerts notiks 25.decembrī plkst.17:00 Rīgas Sv.Jāņa baznīcā. Biļetes Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv. Koncertu organizē Muzikālais teātris Ars Nova.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV