Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

LNSO 2012. gadu noslēdz ar grandioziem koncertiem un izciliem māksliniekiem

EasyGet.lv, 18.12.2012. 11:31

Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra (LNSO) Jaungada Gala koncerti 28. decembrī Latvijas Nacionālajā Operā un 30. decembrī Lielajā Ģildē priecēs klausītājus ne tikai ar pasaulē atzītu mākslinieku sniegumu, bet arī ar izsmalcinātu un daudzpusīgu programmu, informē LNSO sabiedrisko attiecību vadītāja Sondra Lāce.
LNSO 2012. gadu noslēdz ar grandioziem koncertiem un izciliem māksliniekiem

Pasaulslavenā mecosoprāna Elīnas Garančas veiksmīgā sadarbība ar LNSO galveno diriģentu Karelu Marku Šišonu ir pazīstama un atzīta visā pasaulē. Šoreiz programmā būs dzirdami skaņdarbi no mecosoprānu zelta repertuāra, kā arī vairākas ārijas, kas Rīgā Elīnas Garančas izpildījumā vēl nav skanējušas.

Karels Marks Šišons:"Mums ar Elīnu uzstāšanās Rīgā vienmēr ir kaut kas ļoti īpašs. Pirmkārt tādēļ, ka tieši LNSO Gala koncertā 2001. gadā mēs ar Elīnu pirmoreiz satikāmies. Tādējādi atgriešanās Rīgā vienmēr ir nedaudz sentimentāla tieši personīgā, nevis profesionālā ziņā. Otrkārt, mīļotā Rīgas publika vienmēr mūs uzņem ar tik patiesu siltumu un emociju dāsnumu, ka mēs droši varam apgalvot – Rīgā ir piedzīvoti vieni no mūsu labākajiem koncertiem. Mēs ar nepacietību gaidām koncertus Rīgā cerībā piedzīvot neatkārtojamus, neaizmirstamas pieredzes un unikālām emocijām bagātus koncertus arī šoreiz."

Skaisti mīlas stāsti, atriebība, drošsirdība, neatvairāms sievietes valdzinājums un spēks. Daudzpusība ne tikai mūzikā, bet arī emocijās, kuras apvienosies vienā neatkārtojamā balsī.

Plašāka informācija: www.lnso.lv

Foto: Elīna Garanča. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV