Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pirms "The Music of ABBA" šova Rīgā notiks ABBA līdzinieku konkurss

EasyGet.lv, 20.12.2012. 10:08

Vecgada priekšvakarā, 30. decembrī, plkst. 19.00 Arēnu Rīga pieskandinās pasaulē populārākais leģendārās grupas ABBA šovs "The Music of ABBA", informē Maija Tomkalne.
Pirms "The Music of ABBA" šova Rīgā notiks ABBA līdzinieku konkurss

Projekts 1995.gadā tapa, sadarbojoties zviedru grupai Arrival From Sweden un ABBA oriģinālajiem sesiju muzikantiem. Tā kā ABBA četrotne turpina noraidīt pat visvilinošākos apvienošanās piedāvājumus, bet viņu mūzikas mīļotāju skaits pasaulē joprojām mērāms miljonos, tapis šovs, kurā klausītāji tiek aizvesti atpakaļ septiņdesmitajos. Autentiski kostīmi, deju kustības un pareizās harmonijas ir sastapušās, lai radītu perfektu koncertu. Grupas priekšnesumi un skatuves tēli ir tik tuvi oriģinālam, ka grūti pamanīt atšķirību.

Lai bagātinātu pirmssvētku pasākumu, Rīgā ieradīsies un kopā ar Arrival uzstāsies virtuozais ABBA oriģinālā sastāva bundzinieks Rodžers Palms (Roger Palm). Mūziķis savu karjeru sāka 60.gados tādās zviedru grupās kā Gimmicks un The Beatmakers. Kopš 1970.gada viņš kļuva par sesiju un studiju mūziķi. Sadarbība ar ABBA sākās 1972.gada augustā ar kompozīciju Rock'n'Roll Band un turpinājās līdz pat 1979.gadam. Šajā periodā Palms citu starpā piedalījies arī pašu izcilāko šīs leģendārās grupas dziesmu ierakstos: Mamma Mia, Dancing Queen, Thank You For The Music un Take A Chance On Me.

Gatavojoties šim pasākumam, koncerta organizatori sagatavojuši vairākus pārsteigumus. Sestdien, 22.decembrī, no plkst. 21.00 klubā Pie L Tipa (Rīgā, Raiņa bulvārī 21) norisināsies ABBA līdzinieku konkursa fināls. No 10. līdz 17.decembrim jebkurš varēja atsūtīt savu foto, kas apliecinātu līdzību ar kādu no slavenā četrinieka. Tagad labākās līdzinieku fotogrāfijas izvirzītas konkursa finālam, un skatītāju balsojumā klubā Pie L Tipa tiks noskaidroti četri uzvarētāji, kuri saņems ielūgumus uz šovu un iegūs iespēju nofotografēties kopā ar māksliniekiem.

No šīs nedēļas sākuma pārdošanā pieejamas papildu biļetes. Lielās skatītāju ieinteresētības dēļ organizatori nolēma piedāvāt Arēnā Rīga papildu sektorus. Tādējādi tagad atkal radusies iespēja iegādāties sēdvietas labas redzamības zonās.

Biļetes vēl var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv To cena, sākot no Ls 20 līdz 35.

Vairāk info: http://www.themusicofabba.com/

Foto: ABBA. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV