Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Zvaigznes dienas koncerts Rīgas Sv. Jāņa baznīcā

EasyGet.lv, 03.01.2013. 09:10

Svētdien, 6. janvārī, plkst. 16.00 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā uz svētku koncertu aicina pūšaminstrumentu kvintets „The Sparkling 5" un ērģelnieki Ilze un Aigars Reiņi, informē kvinteta pārstāve Baiba Tilhena.
Zvaigznes dienas koncerts Rīgas Sv. Jāņa baznīcā

Jau otro gadu Zvaigznes diena Rīgas Sv. Jāņa baznīcā tiek atzīmēta ar īpašu koncertu, jo sevišķi izceļot šīs augstās dienas nozīmi ikvienam, kas Ziemassvētku notikumus sirdī vēlas noslēgt uz optimistiski skanīgas nots. Mūziķi koncertprogrammu veidojuši īpaši gaišu, atgādinot, ka Ziemassvētku nestā gaisma mums katram jānes arī savā sirdī.

Koncertā būs iespēja klausīties ērģelnieku Ilzes un Aigara Reiņu izpildīto duetu no V.A. Mocarta sonātes, kā arī ļoti dzīvespriecīgu un virtuozu G. Holsta skaņdarbu „Jupiters – prieks nesējs" no cikla „Planētas", ko atskaņos A. Reinis. „The Sparkling 5" izpildījumā izskanēs J.S. Baha darbi, populārākās tēmas no P. Čaikovska baleta „Riekstkodis", A. Pjacollas „Libertango" kaislīgie ritmi, tradicionālas Ziemassvētku dziesmas un noslēgumā L. Ārmstronga daiļradē popularitāti guvušais „What a Wonderful World" speciāli šim kvintetam veidotā aranžijā.

Koncertā piedalīsies pūšaminstrumentu kvintets „The Sparkling 5" jeb „Dzirkstošais piecinieks": Jeļena Kovaļenko-Bebriša (alta saksofons), Arnita Akmentiņa (tenora saksofons), Baiba Tilhena (baritona saksofons), Aivars Osītis (trompete) un Lauris Zvejnieks (trombons), kā arī ērģelnieki Ilze Reine un Aigars Reinis.

Biļetes uz koncertu iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv un stundu pirms koncerta Rīgas Sv. Jāņa baznīcā.

Foto: Pūšaminstrumentu kvintets „The Sparkling 5". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV