Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pēdējā Cabaret Bombaloo izrāde notiks uz Palladium skatuves

EasyGet.lv, 04.01.2013. 14:49

Pēc decembra izrāžu sērijas klubā Artelis. Gandrīz teātris" koncertiestudējuma "Cabaret Bombaloo" komanda gatavojas pēdējam, īpaši veidotam lielkoncertam koncertzālē Palladium.
Pēdējā Cabaret Bombaloo izrāde notiks uz Palladium skatuves

Krāšņais koncertiestudējums koncertzālē Palladium notiks 25. janvārī. Koncerta sākums plkst. 20.45, ieeja no plkst. 20.00.

Cabaret Bombaloo komanda ir pārliecināta, ka šis būs īpašs notikums, kura laikā mākslinieki atdos publikai atpakaļ to mīlestības un ovāciju devu, kas tika saņemta decembra izrādēs.

Koncertiestudējums Cabaret Bombaloo, kā ierasts, notiks divās daļās (katra stundu), ar starpbrīdi. Publikai sanākot (no 20.15 – 20.55), skanēs akustiska mūzika, ko atskaņos speciāli šim vakaram veidots mūziķu sastāvs.

Šī ir desmitā sezona, kad producentu grupa "Virus Art", pulcējot talantīgus mūziķus, solistus, aktierus un dejotājus, publikas vērtējumam sniedz savu jaunāko projektu - koncertiestudējumu "Cabaret Bombaloo" .

Izrādes allaž notiek decembrī, lai gan pagājušā gada nogale tika izlaista, jo Cabaret trupa veidoja izrādi un piedalījās pieredzes apmaiņas laboratorijā Indijā. Līdz ar to, jaunais koncertiestudējums ir starptautiskāks un eksotiskāks.

Kā visos Cabaret iestudējumos, skatītāji sagaidīs smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņiem tērpiem un dzīvām emocijām! Arī šogad Jūs sagaida tikšanās ar Cabaret divām – šarmanto Žustīni (Aiju Vītoliņu) un temperamentīgo Elzu (Elza Rozentāle Nath), kā arī simpātisko jauno talantu Dorianu (Daumantu Kalniņu). Viens no Bombaloo baudījumiem būs gaisīgā un pat akrobātiskā horeogrāfija: laikmetīgā deja, tango, body-clapping, vēderdejas, pat indiešu klasiskās dejas Odissi elementi.

Biļetes ir iegādājamas "Biļešu Paradīzes" kasēs vai elektroniski www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena: Ls 25.00. Kolektīvie pieteikumi: virusart@inbox.lv.

Foto: Cabaret Bombaloo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV