Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Laime Pilnīga" gadu sāk ar koncertu un pirmatskaņojumu

EasyGet.lv, 08.01.2013. 08:58

Grupa „Laime Pilnīga" ar īpašu koncertu un divu dziesmu pirmatskaņojumiem pēc gada pārtraukuma 15. janvārī atgriežas „Artelī – gandrīz teātrī", informē mūziķi.
„Laime Pilnīga" gadu sāk ar koncertu un pirmatskaņojumu

Tautas paruna vēsta – kā gadu iesāksi, tā pavadīsi, tādēļ grupa „Laime Pilnīga" gadu sāk ar īpašu divdaļīgu koncertu. Tā laikā klausītājiem būs iespēja dzirdēt pirmatskaņojumu dziesmai, kas īpaši rakstīta topošajai filmai par Latvijas rokmūzikas vēsturi „Savējie sapratīs". Filmas pirmizrāde paredzēta marta sākumā.

Taču tas nav vienīgais pārsteigums – „Laime Pilnīga" šobrīd strādā pie vēl viena topošā singla, kurš pirmo reizi publikas vērtējumam tiks nodots tieši šī koncerta laikā. Tāpat tiks atskaņotas arī pāris nepelnīti piemirstas kompozīcijas.

„Būs gan vieglas, gan smagas noskaņas. Par garlaicību sūdzēties nevarēs!" sola „Laime Pilnīga".

Grupas dzīvē gads solās būt patiešām aktīvs – martā plānota klubu tūre, savukārt vasarā – koncerti dažādos festivālos. „Laimi Pilnīgu" šogad redzēs un dzirdēs arī kaimiņvalstu fani.

Koncerts notiks 15. janvārī plkst. 19:00 radošajā „Artelī – gandrīz teātrī". Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.bezrindas.lv, cena: 4 Ls. Vietu skaits ļoti ierobežots.

Foto: Grupa Laime Pilnīga. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV