Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Andris Bērziņš svin savas Pie Dzimšanas dienas

EasyGet.lv, 11.01.2013. 10:04

Aktieris Andris Bērziņš aicina uz 80 minūšu garu koncertprogrammu „Manas Pie Dzimšanas dienas" jeb viena aktiera teātri 19. janvārī plkst. 14.00 kultūras centrā "Iļģuciems", 25. janvārī plkst. 19.00 Mārupes kultūras namā un 20. februārī plkst. 19.00 Dobeles pilsētas kultūras namā.

Koncertprogrammā ietvertas dziesmas no R.Paula, U.Stabulnieka, I.Kalniņa un citu komponistu repertuāra, K.Skujenieka, R.Blaumaņa un I.Ziedoņa dzejas darbi, ko papildinās Andra Bērziņa spēlētie mūzikas instrumenti – akordeons, ģitāra, bungas.

Programma ir mīlestības apliecinājums Latvijas tautai un kopīga Andra Bērziņa 50, 55 un 60 gadu Pie Dzimšanas dienu svinēšana. Skatītājs ir „ciemiņš", ar kuru aktieris runā patiesi, no sirds uz sirdi, no dvēseles uz dvēseli, jo „mēs viens otram tā kā saules esam" un „dodot gūtais neatņemams".

Aktieris priecāsies par dzīviem ziediem – rozēm, neļķēm, lilijām – savās Pie Dzimšanas dienās.

Biļešu iegāde pasākuma norises vietā un www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV