Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Bauskas pilī uzstāsies salonmūzikas grupa „Barkarola" un operas soliste Baiba Gaure

EasyGet.lv, 14.01.2013. 15:42

26. janvārī plkst. 16.00 Bauskas pilī notiks salonmūzikas ansambļa „Barkarola" un operdziedātājas Baibas Gaures koncerts, informē Bauskas pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Ilva Bitēna. Koncertā skanēs viegli uztverama, romantiska, vieglā žanra mūzika - melodijas no mūzikliem, kinofilmām, populāru komponistu un izpildītāju zināmākie skaņdarbi.

Ansambļa oriģinālā skanējuma pamatā ir arfa, kas izpildījumam dod vieglumu un graciozitāti. Skaņdarbus atskaņos īpašs stīgu instrumentu sastāvs – Daniela Igaune (vijole), Liene Golovacka (vijole), Sandra Grīnberga (čells) un Inita Neilande (arfa).

Grupa izveidojusies pirms deviņiem gadiem. Visas mākslinieces ir absolvējušas Latvijas Mūzikas akadēmiju, spēlējušas Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra, Latvijas Nacionālās operas orķestra, Lietuvas Nacionālā simfoniskā orķestra, Liepājas simfoniskā orķestra, Jūrmalas kamerorķestra, Vidzemes kamerorķestra, salonmūzikas ansambļa „Kaprīze" sastāvā. Mūziķes vieno arī pedagoga darbs Juglas mūzikas skolā. Grupas nosaukums radies no Žaka Ofenbaha skaņdarba „Barkarola". Grupas repertuārā ir klasiskā, romantiskā un salonmūzika.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Bauskas pils muzeja kasē, mākslas salonā Meistars Gothards un rezervēt pa tālr. 63923793, 63922280 vai e-pastu: bauska.pils@e-apollo.lv (rezervētās biļetes jāizpērk ne vēlāk kā 30 min. pirms pasākuma). Biļetes cena – 4,00 Ls. Sīkāka informācija pieejama mājas lapā: www.bauskaspils.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV