Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā skanēs Valentīndienas koncerts

EasyGet.lv, 17.01.2013. 12:47

14. februārī plkst. 20:00 Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā notiks koncerts "Tu esi atnākusi...", kurā muzicēs Igo, Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks, informē Igo Mūzikas Menedžments.
Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā skanēs Valentīndienas koncerts

Pagājušā gada nogalē Reiterna nama, kas atrodas Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4, trešajā stāvā tika atklāts Mūzikas un mākslas salons. Nama trešajā stāvā, kurā saimnieka lomu uzņēmies Igo, atrodas ne tikai šī salona telpas, bet arī bārs "Bufete" un skaņu ierakstu studija.

14. februārī Mūzikas un mākslas salons savas durvis vērs plkst. 19:00. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt fragmentus no fotomākslinieces Lindas Klētnieces pirmās personālizstādes "FotoHaikas", kas salona telpās atradīsies līdz 3. martam.

Ģitāra, kontrabass un balss – šādā īpašā akustiskā skanējumā ir iecerēts pirmais publiskais sarīkojums Mūzikas un mākslas salonā. Valenīndienas vakaram sagatavotā koncertprogramma "Tu esi atnākusi..." aptvers dažādu laiku un dažādu autoru skaņdarbus.

Pēc koncerta vakars turpināsies Alises un grupas Brīnumzeme radītajos ritmos bārā "Bufete".

Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un pasākuma norises vietā pirms koncerta.

Foto: Aivars Hermanis, Igo un Ēriks Upenieks. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV