Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvian Voices un koklētāja Laima Jansone koncertēs ,,Baltajā flīģelī"

EasyGet.lv, 29.01.2013. 10:34

Sestdien, 2. februārī, plkst. 18.00 koncertzālē ,,Baltais flīģelis" ar koncerprogrammu ,,Tā kā taka" uzstāsies vairāku starptautisku konkursu laureāts - vokālā grupa Latvian Voices. Koncertprogrammas viessoliste būs viena no talantīgākajām kokles virtuozēm Latvijā - Laima Jansone.
Latvian Voices un koklētāja Laima Jansone koncertēs ,,Baltajā flīģelī"

Koncertprogramma ,,Tā kā taka" vedīs klausītājus pa dažādām muzikālajām takām - caur grupas Latvian Voices apdarinātām latviešu tautasdziesmām un oriģinālmūziku septiņbalsīgā a cappella skanējumā. Koncertprogrammu paspilgtinās viena no talantīgākajām etnogrāfiskās kokles spēlētājām Latvijā koklētāja Laima Jansone, kuras spēlē īpašu vietu ieņem improvizācija. Kokles skaņas un mūsdienu ritmi, koncertprogrammā ,,Tā kā taka" kalpos kā tilts starp laikmetiem, senatni un mūsdienām, starp akadēmisko, etno, pop un pasaules mūziku.

Latvian Voices un koklētāja Laima Jansone Siguldas koncertzālē viesosies pirmo reizi.

Biļetes uz koncertu nopērkamas koncertzāles "Baltais flīģelis" kasē darba dienās 10.00 –18.00, kases tālrunis 67974787, ,,Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās, www.bilesuparadize.lv.

Foto: Latvian Voices. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV