Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kalnciema kvartālā koncertēs amerikāņu operdziedātāja Talja Libermane

EasyGet.lv, 07.02.2013. 13:53

Kalnciema kvartālā 14. februārī pl. 19.00 notiks jaunās un talantīgās amerikāņu operdziedātājas Taljas Libermanes (Talya Ilana Liebermann) koncerts „Beau Soir".

Koncertā skanēs romantiskas ārijas no Ravēla, Mocarta, Hendeļa, Mūra un Doniceti operām, kā arī Debisī „Beau Soir", Pulenkas „Violon", Šūberta „Nacht und Traüme", Brāmsa „Die Mainacht" un citi skaņdarbi. Koncertmeistate - Līga Kārkliņa.

Talja Libermane ir Fulbraita stipendiāte Latvijā. Interesants ir stāsts kā viņa šeit nokļuvusi. Sākotnēji studējusi lingvistiku, turpinājusi ar mūzikas studijām – bijusi instrumentāliste, tromboniste. Pēc maģistra grāda iegūšanas pievērsusies dziedāšanai Filadelfijas izcilajā Vokālo mākslu akadēmijā (Academy of Vocal Arts). Interese par Latviju radusies pateicoties tam, ka 2008. gadā gadījies noskatīties tiešraidi no Metropolitēna operas – Karmenas uzvedumu, kurā titullomu dziedāja Elīna Garanča. Sākusi interesēties par Garanču un, atklājot, ka tik pārsteidzoši daudz izcilu dziedātāju nāk no Latvijas, nolēmusi, ka jānoskaidro, kāpēc. Jaunās dziedātājas talants ir pamanīts un ir arī panākumi, piemēram, 2011. g. Metropolitēna operas konkursā jaunajiem dziedātājiem kļuvusi par Grand Finalist.

Biļetes cena - 5LVL, tās būs iegādājamas pie ieejas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV