Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Martā Arēna Rīga uzstāsies vācu grupa "Gregorian"

EasyGet.lv, 08.02.2013. 17:36

9. martā Arēnā Rīga pasaules turnejas "The Epic Chants Tour 2013" ietvaros uzstāsies vācu grupa "Gregorian", informē "Premier SHOW" pārstāve Juta Sergejeva.
Martā Arēna Rīga uzstāsies vācu grupa "Gregorian"

Šogad grupa "Gregorian" devusies koncertturnejā, popularizējot jauno albumu "Epic Chants", kas iznāca 2012. gadā. Albumā ir apkopotas dziesmas no pasaules labākajām filmām. Oriģinālo darbu izpildītāju vidū ir Fils Kolinzs (Phil Collins), Selina Diona (Celine Dion), Pols Makkartnijs (Paul McCartney), Enija Lenoksa (Annie Lennox), U2 un citi. Albumā ir iekļauti skaņuceliņi no Bondiānas, "Gredzenu pavēlnieka", "Titānika", filmām par Betmenu un daudzām citām. Koncertā skanēs arī kompozīcijas no iepriekšējiem grupas albumiem.

Grupas dibinātājs, producents un aranžētājs ir Franks Petersons (Frank Peterson). Līdz "Gregorian" viņš strādājis arī ar grupu „Enigma" un līdz šai dienai sadarbojas ar Sāru Braitmenu (Sarah Brightman). Projekts "Gregorian" tika dibināts pirms vairāk nekā 10 gadiem. Solistu meklēšanu Franks Petersons uzsāka Lielbritānijas baznīcu vīru koros, bet par sieviešu solo grupā kļuva Sāras Braitmenas māsa Amēlija Braitmena (Amelia Brightman). Franka Petersona ideja apvienot gregoriāņu kori un mūsdienīgos estrādes un rokhitus bija pārdroša un neparasta, taču pilnībā attaisnojusies. Pirmie divi "Gregorian" albumi (1999/2000. un 2001. gadā) tika pārdoti vairāk nekā miljons eksemplāros katrs. Grupa turpina aktīvi koncertēt, katru koncertprogrammu pilnveidojot un bagātinot ar jauniem efektiem, ko nodrošina dekorācijas, lāzeršovs un pirotehnika.

Koncerts Arēna Rīga notiks sestdien, 9.martā. Sākums plkst. 19:00, ieeja no plkst. 18:00. Organizē kompānija "Premier SHOW". Biļešu pārdošanā visās „Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv. Bērniem līdz 5 gadiem ieskaitot ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu. „Arēna Rīga" zāle būs iekārtota kā amfiteātris.

Papildinformācija: www.gregorian.de

Foto: Grupa Gregorian. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV