Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Tallinas mūzikas nedēļas ieskaņa ar Astro'n'out, Sibyl Vane un Argo Vals

EasyGet.lv, 12.02.2013. 15:18

21. februārī koncertzālē Palladium norisināsies Baltijas vērienīgākā pilsētas festivāla un mūzikas industrijas konferences Tallinn Music Week vakars, kura ietvaros koncertēs igauņu alternatīvā roka trio Sibyl Vane, melodiskie Argo Vals, kā arī pašmāju indī roka apvienība Astro'n'out. Ieeja pasākumā bez maksas, iepriekš piesakoties ielūgumiem tmw.positivusfestival.com.
Tallinas mūzikas nedēļas ieskaņa ar Astro'n'out, Sibyl Vane un Argo Vals

Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls Tallinn Music Week šogad piekto reizi norisināsies no 4. līdz 6.aprīlim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies Ewert and The Two Dragons, Instrumenti un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm šogad koncertēs 230 dažādu žanru mākslinieki no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Koncertzālē Palladium rīkotā TMW pre-party ietvaros apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt pašreiz aktuālākās Igaunijas un Latvijas grupas. Igauņu daudzsološā alternatīvā roka, blūza un popa grupa Sibyl Vane Latvijas klausītājiem jau pazīstama kā ASV alternatīvās mūzikas smagsvaru Garbage koncerta iesildītāji un Positivus festivāla dalībnieki. Pērnā gada novembrī Latvijas neatkarīgās mūzikas apgāds „I Love You Records" izdeva grupas debijas albumu „Love, Holy Water and TV".

Vakara ietvaros uz koncertzāles skatuves debitēs igauņu minimalistiskās elektronikas mūziķis Argo Vals ar grupu, kas Igaunijā pazīstams kā viens no šī žanra daudzsološākajiem māksliniekiem. Pērn izdodot savu ilgi gaidīto debijas albumu „Tsihcier", talantīgais komponists viennozīmīgi iekļaujams Igaunijas pieprasītāko jauno izpildītāju sarakstā.

Ar akustisko programmu vakara ietvaros uzstāsies arī pašmāju indī grupa Astro'n'out, kas pērn ar izpārdotu koncertu koncertzālē Palladium nosvinēja sava piektā studijas albuma „Lauvas" izdošanu. Kopš sava pirmā singla „Daļa Rīgas" izskaņas, Astro'n'out ir kļuvuši par Latvijas mūzikas kultūras neatņemamu sastāvdaļu.

Ieeja pasākumā bez maksas, iepriekš piesakoties ielūgumiem tmw.positivusfestival.com.

Foto: Māra Upmane-Holšteina Astro'n'out koncertā Palladium. Foto (c) Vladislavs Punculs 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV