Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pērkons Līvānos atklāj Jura Kulakova un Ievas Akurateres jubilejas koncertturneju „Sapumpurots zars"

EasyGet.lv, 18.02.2013. 10:15

15. februārī ar koncertu Līvānu Kultūras centrā tika atklāta Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncertturneja „Sapumpurots zars", kas ilgs līdz pašām vasaras beigām, sniedzot koncertus gan kultūras centros, gan brīvdabas estrādēs, informē grupas pārstāvis Sandis Mohovikovs.
Pērkons Līvānos atklāj Jura Kulakova un Ievas Akurateres jubilejas koncertturneju „Sapumpurots zars"

Šīs nedēļas nogalē koncerti gaidāmi Baložu pilsētas Kultūras namā un Valmieras Kultūras centrā, taču marta sākumā jubilejas turnejas autobuss piestās Mārupē, Dobelē, Siguldā, un Kuldīgā, koncerti kultūras centros gaidāmi arī aprīlī un maijā, savukārt vasarā notiks vairāki lielkoncerti brīvdabas estrādēs – Jelgavā, Liepājā, Saldū un citur, par kuriem plašāka informācija sekos.

„Pērkons ir muzikāli idejiska brālība, kura caur gracioza anarhisma gaumi pauž patiesu, sirsnīgu līdzdalību savu laikabiedru pārdzīvojumiem, sasilda, iedrošina un dod spēku", teic Ieva Akuratere.

„Pērkons" koncertos „Sapumpurots zars" uz skatuves kāpj pilnā sastāvā - Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartaševičs (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

„Zaļā dziesma", „Slidotava", „Labu vakar", „Dziesma par sapumpuroto zaru", „Mana dienišķā dziesma", „"Balāde par gulbi" un daudzi citi grupas grāvēji ir un būs dzirdami mākslinieku jubilejas turnejā, bez tam koncertos tiek spēlētas arī sen neizpildītas dziesmas, kādas? Tas tiek turēts noslēpumā, saglabājot intrigu.

Biļetes uz koncertiem iegādājamas „Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: Pērkons koncerttūres atklāšanas koncertā Līvānos. Foto (c) Sandis Mohovikovs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV