Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Reiterna namā skanēs romantisks 8.marta koncerts

EasyGet.lv, 27.02.2013. 14:06

Rolands Ūdris, Ilona Balode un pianists Andris Jansons aicina uz Sieviešu dienas koncertu „Sirdī pavasar's" 8. martā plkst. 20:00 Reiterna nama Mūzikas un mākslas salonā, informē Igo Mūzikas Menedžments.

Koncerts sola aizvest aizraujošā un romantiskā pasaules ekspedīcijā cauri laikiem, lai izsekotu, kas ir 8.marts un kā tas radies.Tā būs arī iespēja dzirdēt gan senas un iemīļotas, gan pavisam jaunas, romantiskas dziesmas latviešu valodā.

Pavasarīgi romantisko noskaņu koncertā papildinās Gitas Straustiņas video projekcijas un paša Reiterna nama Mūzikas un mākslas salona īpašā atmosfēra.

Mūzikas un mākslas salons atrodas Reiterna namā, Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4, trešajā stāvā. Durvis tiks vērtas no plkst. 19.00, koncerta sākums 20.00. Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un pasākuma norises vietā pirms koncerta. Mūzikas un mākslas salonā darbosies kokteiļbārs ar īpašajiem 8.marta piedāvājumiem.

Programma veltīta īpaši mūsu daiļajām būtnēm, bet arī kungiem būs uz ko paskatīties.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV