Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Uz Megijas Reilijas koncertu pieejamas papildu biļetes un izsludināts fanu brauciens

EasyGet.lv, 28.02.2013. 09:59

8.martā Ventspilī uzstāsies skotu dziedātāja un dziesmu autore Megija Reilija (Maggie Reilly). Sakarā ar lielo interesi par koncertu no šodienas pieejamas papildu biļetes. Savukārt rīdziniecēm un rīdziniekiem organizatori piedāvā iespēju ērti nokļūt uz koncertu un atpakaļ komfortablā autobusā, informē koncertaģentūras L Tips pārstāvis Gints Putniņš.
Uz Megijas Reilijas koncertu pieejamas papildu biļetes un izsludināts fanu brauciens

Pasākuma dienā, 8.martā, plkst. 16.00 autobuss uzņems pasažierus pieturvietā iepretim Zinātņu akadēmijas ēkai (Rīgā, Akadēmijas laukumā 1), aizvedīs līdz TN "Jūras vārti" Ventspilī un pēc koncerta beigām turpat uzņems atpakaļceļam. Biļetes braucienam ar īpašo autobusu par Ls 10 pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv. Piedāvājums attiecas gan uz tiem, kas jau iegādājušies koncerta biļeti, gan grasās to veikt.

Mūzikas pasaulē Megijas Reilijas vārds plaši pazīstams, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar komponistu un taustiņinstrumentālistu Maiku Oldfīldu (Mike Oldfield). Šīs sadarbības ietvaros tapušas daudzas klausītāju popularitāti iekarojušas dziesmas - "To France", "Moonlight shadow", kā arī hits "Family Man", kas dziedātājai 1984.gadā atnesa ASCAP (Amerikas komponistu, autoru un izdevēju biedrības) balvu.

1991.gadā tiek izdots pirmais no desmit Reilijas soloalbumiem "Echoes", kurā iekļauts spēcīgais pasaules hits "Everytime We Touch", kā arī Eiropas mēroga hiti "Wait" un "Tears in the Rain".

Pašā jaunākajā albumā "Silver On The Tree", ko iecerēts izdot šī gada pavasarī un kas ar labiem panākumiem tika prezentēts „Glasgow's Celtic Connections festival Tron Theatre", dziedātāja atklāj pavisam jaunas un vēl nedzirdētas daiļrades nianses, izpildot skaņdarbus mūsdienu ķeltu stilā.

8.marta koncertā skatītājas un skatītājus Megija Reilija priecēs ar daudzpusīgu dziesmu programmu, kas iekļauj gan Maika Oldfīlda hitus, gan pašas dziedātājas sacerētas kompozīcijas.

8.martā TN "Jūras vārti" durvis tiks vērtas plkst. 19.00. Pēc stundas, plkst. 20.00 svētku programma sāksies ar Ingus Ulmaņa un Aigara Voitišķa uzstāšanos, bet plkst. 21.00 uz skatuves kāps Megija Reilija ar pavadošajiem mūziķiem, lai sniegtu vismaz pusotru stundu garu koncertu.

Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar autobusu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv

Foto: Megija Reilija. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV