Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Silvēnas Elarī trio uzstāsies vairākos koncertos Latvijā

EasyGet.lv, 01.03.2013. 16:58

Šī, ne ar ko nesalīdzināmā džezroka trio koncerti norisināsies 5. martā – Preiļos, 6. martā – Rīgā, 7.martā - Cēsīs un 19. martā – Valmierā.
Silvēnas Elarī trio uzstāsies vairākos koncertos Latvijā

Flautiste Silvēna Elarī un viņas trio ir viens no labākajiem Francijas jaunās paaudzes pārsteigumiem. Nopietni un reizē draiskulīgi, trio skatuves priekšnesums apvieno neparedzamo ar meistarību. 

Flauta (Silvēna Elarī), Hammond elektriskās ērģeles (Antonēns Rajons) un sitaminstrumenti veido ansambli, kas iet pats savu ceļu. Ansambļa muzikālais skanējums atbrīvo džeza un roka sastingušās stila formas robežas iepretī mūsdienu mūzikai un vārdu pulsācijai. Flautisti aizrauj mūsdienu literatūra, lai uzaustu skaņdarbu sižeta pavedienus, viņa izmanto Virdžīnijas Vulfas un Gerasima Lukas daiļdarbus. Silvēna Elarī piedāvā kompozīcijas, kas sacerētas tieši šim talantīgo mūziķu trio, kurā katrs no viņiem rod veidu kā parādīt savu individualitāti.

Koncerti notiks:

  • 5. martā plkst. 19:00 Preiļu Kultūras centrā, Raiņa bulvārī 28
  • 6. martā plkst. 19:00 JVLMA studentu klubā, Rīgā, Raiņā bulvāri 23
  • 7. martā plkst. 19:00 Cēsu Fonoklubā, Rīgas ielā 47
  • 19. martā plkst. 19:00 „Kafē Rīga", Valmierā, Rīgas ielā 37

Foto: Silvēnas Elarī trio. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV