Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kārlis Kazāks aicina uz koncertu „Pēdējais sniegs”

EasyGet.lv, 12.03.2013. 09:48

21. martā Reiterna nama Mūzikas un Mākslas salonā notiks īpašs Kārļa Kazāka koncerts „Pēdējais sniegs”, kurā mūziķis uzstāsies nebijušā sastāvā.
Kārlis Kazāks aicina uz koncertu „Pēdējais sniegs”

Tuvojas pavasara saulgrieži, nokūst sniegs, pirmie siltie saules stari. Svinot visus šos notikumus, Reiterna nama Mūzikas un Mākslas salons kopā ar Kārli Kazāku aicina noklausīties koncertprogrmmu „Pēdējais sniegs”, kurā uzstāsies vēl nedzirdēts sastāvs - Kārlim Kazākam pievienoties ģitāristi Gints Sola un Māris Bīmanis. 

Vakara noslēgumā bārā „Bufete”, malkojot kafiju un citus labumus, varēs baudīt pianistes un dziedātājas Jussendo uzstāšanos soul mūzikas skaņās.

Mūzikas un mākslas salons atrodas Reiterna namā, Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4, trešajā stāvā. Durvis tiks vērtas no plkst. 19.00, koncerta sākums 20.00. Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un pasākuma norises vietā pirms koncerta.

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV