Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Oranžās brīvdienas dzimšanas dienu svinēs Liepājā

easyget.lv, 13.03.2013. 15:34

Latviešu turbofolka ansamblis „Oranžās brīvdienas” (OB) aicina uz pasākumu „Pa kājām” jeb grupas 13 gadu dzimšanas dienas svinībām Liepājā, klubā „Fontaine Palace” 23. martā.
Oranžās brīvdienas dzimšanas dienu svinēs Liepājā

OB informē, ka būs organizēts divstāvu autobuss Rīga – Liepāja – Rīga, kas nogādās grupas daiļrades cienītājus uz pasākumu un atpakaļ. Savukārt, sadarbībā ar videomākslinieku apvienību „Komuna7” taps jubilejas koncertbrauciena filma „Pa kājām”. Pasākuma īpašo viesu godā šoreiz smagā rokenrola grupa „Rebel Riot” un dīdžeju apvienība „Ej Apskrieties”.

OB 13 gadu laikā uzstājusies visos nozīmīgākajos Latvijas alternatīvās mūzikas pasākumos. Šogad ar pērn izdoto albumu „Spīd” nominēta Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai. Neiztrūkstoša grupas daiļrades sastāvdaļa vienmēr bijusi arī koncertēšana ārpus Latvijas robežām. Vairākkārt apciemota Vācija un Nīderlande, koncertēts Francijā, Čehijā, Balkānu valstīs un citur. Šobrīd mūziķi strādā pie sava otrā studijas albuma, kas dienas gaismu, visticamāk, ieraudzīs rudens pusē.

Visa informācija par iespēju doties uz pasākumu no Rīgas kopā ar OB, kā arī par viesnīcu (pasākuma apmkelētājiem viesnīcā „Fontaine Royal” 50 procentu atlaide) www.oranzas.lv vai pa tālruni 29800239 (Speiss).

Foto: Oranžās brīvdienas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV