Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Elza Nath and The Spacemen atklāj dzīvās mūzikas piektdienas Berga Bazārā

easyget.lv, 20.03.2013. 09:55

Piektdien, 22. martā, restorānā "Cydonia", 21:00 uzstāsies ekstravagantā dziedātāja Elza Nath ar grupu “The Spacemen”.
Elza Nath and The Spacemen atklāj dzīvās mūzikas piektdienas Berga Bazārā

Elza Nath plašāk zināma kā ekspresīvā “Cabaret Bombaloo” soliste un skatuves dīva. Vizuāli trauslā, bet ar spēcīgu balsi apveltītā, dziedātāja izstaro šarmu un sievišķīgu spēku. Arī izvēlētais repertuārs atspoguļo solistes personības un tembra duālismu, te dūmakains blūzs vai liriska džeza nots, te nepieradināta, skaļa sirdsbalss un plosošas balādes.

Savukārt “The Spacemen” multinstrumentālās aranžijas veido pavisam citādu muzikālo krāsu spektru, kas jau sen zināmām melodijām piešķir citu dzīvi. Grupas “The Spacemen” sastāvā darbojās jaunais un talantīgais eksperimentālās elektroakustiskās jazzmūzikas ģitārists Jānis Ruņģis, basģitārists Kristaps Andris Austers, kas netradicionāli papildina skanējumu ar skaņu režijas elementiem un čella spēli, kā arī virtuozais Jazz and Blues bundzinieks Jānis Jaunalksnis.

Restorāns "Cydonia" atrodas Berga Bazārā, Dzirnavu ielā 84, Rīgā. Plašāk - www.cydonia.lv

Foto: Elza Nath. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV