Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Fanu reiss uz Beyoncé un Kings Of Leon

easyget.lv, 20.03.2013. 15:16

Fanu reisa šīs vasaras galamērķus papildina Beyoncé un Kings Of Leon koncerti
Fanu reiss uz Beyoncé un Kings Of Leon

Fanu reiss, izklaides pasākums ceļā, šovasar apmeklēs vairākus pasaulē populāru mūziķu un grupu koncertus Eiropā. Papildus jau izziņotajiem – Green Day, Depeche Mode un Robija Viljamsa koncertiem Fanu reiss dosies uz ietekmīgās dziedātājas Beyoncé un populārās rokgrupas Kings Of Leon šoviem Polijas mūzikas festivālos, informē Laura Kukaine.

Fanu reiss šovasar Latvijas fanus vedīs uz amerikāņu rokgrupas Green Day un sieviešu mīluļa Robija Viljamsa koncertiem Igaunijā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē 25. jūnijā un 20. augustā, kā arī pasaules slavenās grupas Depeche Mode koncertu 27. jūlijā Lietuvā, Viļņas Viņģa parkā. Papildus šiem koncertiem Fanu reisa galamērķu saraksts tiek papildināts ar diviem lielākajiem Polijas mūzikas festivāliem „Open’er” un „Orange”, kuros šovus sniegs Latvijā joprojām nesagaidītā rokgrupa Kings Of Leon un dziedātāja Beyoncé.

Četru „Grammy” balvu ieguvēji un pasaules mūzikas topu virsotņu iekarotāji Kings Of Leon ir viena no šī brīža aktuālākajām rokgrupām pasaulē, kas ieguvusi lielu fanu skaitu arī Latvijā. Grupa uzstāsies Polijas pilsētā Gdiņā, festivāla „Open’er” ietvaros sniedzot koncertu festivāla pēdējā dienā – sestdienā, 6. jūlijā.
Dīva Beyoncé ar grandiozu šovu pasaules turnejas “The Mrs. Carter Show” ietvaros 25. maijā atklās Polijas galvaspilsētas Varšavas mūzikas festivālu „Orange”. Šī būs pirmā mūziķes uzstāšanās Polijā. Jau šobrīd biļetes uz festivālu oficiālajās tirdzniecības vietās ir izpārdotas, Beyoncé faniem Latvijā ir iespēja biļetes iegādāties kopā ar Fanu reiss braucienu.

Kā ierasts, Fanu reiss braucienā par izklaidi un muzikālo pavadījumu parūpēsies Latvijā iemīļoti dziedātāji, kuru vārdi tiks atklāti drīzumā.

Fanu reisu organizē magicFIB. Vairāk informācijas un pieteikšanās Fanu reiss braucieniem-pasākumiem: www.fanureiss.lv.

Foto: Beyoncé. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV