Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Gacho otro Spēka Tūri noslēgs Palladium

easyget.lv, 20.03.2013. 16:17 | komentāri (2)

28. martā ar uzstāšanos koncertzālē “Palladium” pašmāju mūziķis Gacho noslēgs kocertu sēriju “Spēka Tūre”.
Gacho otro Spēka Tūri noslēgs Palladium

„Pērn aizsākām jaunu koncertu sēriju „Spēka Tūre” un jau tad bija skaidrs, ka šī tūre turpināsies arī šogad, jo tā enerģija, kas plūst no cilvēkiem vienam uz otru šajos koncertos, ir fantastiski pozitīva. Šogad esam jau paspējuši tūres reģionālajā daļā pabūt septiņās dažādās vietās un redzam, ka cilvēkiem patīk izklaidēties, smaidot un atbrīvojoties, jo tik daudz skaistu un pozitīvi uzlādētu cilvēku kā šajā tūrē iepriekšējos gadus mums vēl nav bijis. Un tāpat kā pērn, esam gatavi šī gada tūri noslēgt koncertzālē „Palladium” ar kvalitatīvu skaņas un gaismas šovu”, bilst Gacho.

Koncertu iesildīs DJ Toms Grēviņš, kā arī citi dīdžeji.

Šis ir vienīgais „Spēka Tūres” koncerts, uz kuru neattiecas vecuma ierobežojumi.

Ieskats no iepriekšējās tūres noslēguma koncerta Palladium un topošā DVD:

Neliels skaits biļešu uz koncertu “Palladium” vēl ir nopērkamas visās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un internetā.

Otrās „Spēka Tūres” ietvaros kopumā norit deviņi koncerti, tā tika atklāta 22. februārī Valmierā. „Spēka Tūres” noslēguma koncerta oficiālā pēcballīte norisināsies klubā „El Divino”.

Tūri informatīvi atbalsta: Draugiem.lv, Inbox.lv, Forum Cinemas, Marketmedia u.c. Vairāk: http://ww.draugiem.lv/spekature

Foto: Gacho. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV