Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ģitārspēles virtuozs Kaspars Zemītis uzstāsies Rīgas Domā

Easyget.lv, 25.03.2013. 09:21

30. aprīlī Rīgas Domā uzstāsies akustiskās ģitāras meistars Kaspars Zemītis ar koncertprogrammu “Eklektika”. Koncerta īpašie viesi – Valsts Akadēmiskais koris „Latvija”, „Sinfonietta Rīga” un Renārs Kaupers.
Ģitārspēles virtuozs Kaspars Zemītis uzstāsies Rīgas Domā

30.aprīlī plkst. 19:00 Rīgas Domā viens no izcilākajiem akustiskās ģitāras meistariem Kaspars Zemītis aicina uz solo koncertu “Eklektika”, informē "MansDoms" projekta vadītājs Gatis Vectirāns. Koncerta programmā ietverta dažādu gadsimtu mūzika ģitāras interpretācijā - Bahs un tautas dziesma, tango un Maikls Džeksons, Emīla Dārziņa melanholiskais valsis uz sešām ģitāras stīgām.

Koncertā piedalīsies arī Renārs Kaupers, Valsts Akadēmiskais koris "Latvija" Māra Sirmā vadībā un „Sinfonietta Rīga” stīgu kvartets.

Biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē un www.eKase.lv. Biļešu cena ir Ls 7, studentiem, skolēniem un pensionāriem Ls 5. Līdz 7 gadu vecumam bez maksas. Visi ienākumi tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas "Ar degsmi par brīvu Latviju" izveidei.

Papildu informācija: www.mansdoms.lv

Foto: Kaspars Zemītis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV