Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jāņa Ruņģa Klātbūtne trio aicina uz koncertu Berga Bazārā

Easyget.lv, 02.04.2013. 14:34

Piektdien, 5. aprīlī, Berga Bazārā restorānā "Cydonia" uzstāsies džeza/ eksperimentālālās mūzikas apvienība Jāņa Ruņģa Klātbūtne trio.
Jāņa Ruņģa Klātbūtne trio aicina uz koncertu Berga Bazārā

Jāņa Ruņģa Klātbūtne trio apvienojušies viens no šī brīža labākajiem Latvijas jaunajiem ģitāristiem - Jānis Ruņģis, viens no “grūvīgākajiem” basistiem Latvijā un ilggadējais Latvian Blues Band basģitārists Reinis Ozoliņš, viens no pieprasītākajiem jaunajiem bundziniekiem Latvijā - Rūdolfs Dankfelds.

Kolektīvs izpilda Jāņa Ruņģa oriģinālmūziku, reizēm to papildinot ar kādu populārāku džeza tēmu vai kompozīciju no akadēmiskās mūzikas pasaules. Tā ir muzikāla sintēze un mākslinieku skatījums uz pasauli, tās norisēm un tendencēm, spilgts personības atspoguļojums. Ikviens koncerts ir ļoti intīms un vienmēr eksluzīvs notikums, jo liela daļa no šīs grupas uzstāšanās pamatā ir improvizācija.

Ieeja koncertā restorānā "Cydonia", Berga Bazārā, Dzirnavu ielā 84, plkst. 20:00 bez maksas. Vairāk: www.cydonia.lv

Foto: Jānis Ruņģis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV