Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kamerkoris "Vox animae" aicina uz koncertu "21.gs koris"

Easyget.lv, 03.04.2013. 12:27

6. aprīlī plkst. 16:00 Totaldobže mākslas centrā uzstāsies Rīgas kamerkoris "Vox animae" ar īpašu programmu citādā kora koncertā "21.gs. Koris", informē kora pārstāve Ieva Strazdiņa.

Koris, kas idejiski sācies pirmajos latviešu Dziesmu svētkos, nu nokļuvis citā laikmetā, kurā šī tradīcija tiek dažādi interpretēta, reizēm atklājot un reizēm slēpjot patiesību - tā var raksturot koncerta pamatideju. Kamerkoris "Vox animae" uzdod jautājumu, kāds ir 21. gadsimta koris, un koncertā spēlēsies ar muzikālām atbildēm.

Koncerta programmā  - nedaudz no visdažādākā, kas tiek radīts un pārveidots mūsu laikmetā, gan kora, gan populārajā mūzikā, variējot žanrus, stilus un izpildītājus, parādot, ka kora dziedātāji ir individualitātes.

Ieeja koncertā - 1 LVL. Biļetes pieejamas koncerta vietā pirms pasākuma.

Rīgas kamerkori "Vox animae" vada diriģente Sindija Druva un koris šogad svin savu piekto pastāvēšanas gadadienu, kuras galvenais notikums būs jubiljejas koncerts "Stihija" 8. jūnijā koncertzālē "Ave Sol".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV