Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīgas mūzikas skolu jaunie talanti koncertēs Mazajā Ģildē

Easyget.lv, 08.04.2013. 16:18

10. aprīlī plkst. 17.30 Mazajā Ģildē norisināsies Rīgas mūzikas skolu audzēkņu koncertcikla „Eiropas mūzikas ceļojums” pirmais pasākums.

Koncertā Eiropas valstu 16. līdz 18. gadsimta komponistu skaņdarbus atskaņos topošie mūziķi no Rīgas 3. mūzikas skolas, Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas, Juglas Mūzikas skolas un Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas.

Programmu veidos skaņdarbi, pārstāvot tādus pazīstamus komponistus kā Antonio Vivaldi, Johans Sebastians Bahs, Ludvigs van Bēthovens, Nikolo Paganīni, Jozefs Haidns un citus.


Rīgas mūzikas skolu audzēkņu koncertciklu „Eiropas mūzikas ceļojums” jau otro gadu pavasarī organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Cikla nākamais koncerts norisināsies 17. aprīlī, un tajā tiks atskaņoti 19. līdz 21. gadsimta Eiropas komponistu darbi.

Uz cikla pasākumiem ieeja bez maksas. Papildu informācija par koncertiem Mazās Ģildes draugiem.lv lapā www.draugiem.lv/mazagilde

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV