Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Liepājas Džeza dienu koncertā uzstāsies Kekko Fornarelli Trio no Itālijas

Easyget.lv, 26.04.2013. 14:42

Liepājas Džeza dienu ietvaros šodien Liepājas Latviešu biedrības namā pulksten 19:00 uzstāsies Kekko Fornarelli Trio ir no Itālijas.

Grupas sastāvu veido Kekko Fornarelli – taustiņinstrumenti, Luca Alemanno – bass, Dario Congedo - bungas un perkusijas. Pats Kekko Fornarelli ir viens no starptautiski visatzītākajiem jaunajiem pianistiem Eiropā.

Trio realizē ideju – mūzika kā novērojums. Kekko Fornarelli savā sniegumā variē starp nebeidzamu pētniecību un vispārējo pielietojamību, viņa spēja apvienot profāno un džezu, padara Kekko Fornarelli par vienu no eklektiskākajiem, spilgtākajiem māksliniekiem mūsdienu mūzikas pasaulē. Tās ir oriģinālas klasiskās džeza mūzikas interpretācijas. Oriģināla, krāšņa harmonija, kas apvieno sevī elektroniskās mūzikas komponentus un akustiskos instrumentus, modernās Ziemeļeiropas idejas un neoklasicisma lirismu, ko izfiltrē šis unikālais trio un ved klausītāju mainīgu sajūtu ceļojumā.

Liepājas Džeza dienas organizē Liepājas Kultūras pārvalde un turpina uzturēt džeza mūzikas tradīcijas pilsētā. Vairāk informācijas par kultūras norisēm un aktualitātēm meklējiet: www.liepajaskultura.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV