Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Durbes pilī notiks vokālās mūzikas pēcpusdiena

Easyget.lv, 29.04.2013. 13:19

Sestdien, 4. maijā, plkst. 14.00 Durbes pilī (M.Parka 7) notiks koncerts "Vokālās mūzikas pēcpusdiena", kurā piedalīsies dziedātāja Madara Ivane un koncertmeistare Inguna Augsne.

Madara Ivane ir jauna akadēmiskā stila dziedātāja ar spožu soprāna balsi. Šogad mūziķe gatavojas beigt Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas bakalaura studiju programmu - vokālā mūzika.

2005. gadā Madara absolvējusi Tukuma Bērnu Mūzikas skolu, kur guva interesi par akadēmisko mūziku, un pēc 10 gadu ilgas klavierspēles apguves izvēlējās turpināt mācības specialitātē, kura sirdij tuvāka.

Madara Ivane ir uzstājusies festivālā Latvijas Jaunās mūzikas dienas 2013 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas kompozīcijas katedras studentu koncertā. 2012. gadā ar kori Sapnis devās koncertbraucienā uz Nīderlandi un Vāciju, uzstājoties Kloetinges baznīcā ar Zēlandes vīru kori, Hoevenas Svētā Jana baznīcā, Rozendāles Kruiskerk baznīcā ar kori Vox Jubilans, kā kora dziedātāja, kā arī izpildot solo numurus.

Koncerts Durbes pilī 4. maijā būs daļa no diplomeksāmena programmas, kuram dziedātāja šobrīd gatavojas. Operklases diplomeksāmenā uzstāsies kā Donja Elvīra Volfganga Amadeja Mocarta operas iestudējumā “Dons Žuans”.

Koncertā skanēs J.S.Baha, V.A.Mocarta, F.Šūberta, B.Brittena, F.Mendelsona, F.Lova un  J. Vītola mūzika.

Ieejas maksa koncertā – 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV