Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Green Day koncertu Tallinā iesildīs Billy Talent

Easyget.lv, 02.05.2013. 09:14 | komentāri (1)

Green Day koncertu 25. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē iesildīs Kanādas alternatīvā roka grupa Billy Talent un jau tagad iespējams iegādāties speciālā fanu autobusa biļetes
Green Day koncertu Tallinā iesildīs Billy Talent

1.maijā Latvijā sākās īpašo autobusa biļešu pārdošana uz grupas Green Day koncertu, kas 25.jūnijā notiks Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Koncerta apmeklētāji tiks nogādāti tieši uz pasākuma norises vietu un pēc tam atpakaļ uz Rīgu. Kās informē L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne, izbraukšana notiks 25.jūnijā plkst. 12.00 no pieturvietas Akadēmijas laukumā 1 (pretī Zinātņu akadēmijas ēkai), savukārt atpakaļ autobuss dosies pusstundu pēc koncerta beigām.

Grupas Green Day koncerta iesildītāji būs Kanādas alternatīvā roka pārstāvji - Billy Talent.

1993.gadā skolasbiedri Ben(džamins) Kovalēvičs (vokāls), Aians D'Sa (ģitāra), Džon(atans) Galants (bass) un Ārons Solovonjuks (bungas) dibina grupu Pezz, kuru gandrīz 10 gadus nespēj izrauties tālāk par Kanādas andergraunda vidi. Taču šī gadsimta sākumā puišu kvartets nolemj, ka spēlēs smagāku un “pancīgāku” mūziku. Tā kā ASV jau eksistē grupa Pezz, viņi aizņemas varoņa vārdu no grāmatas “Hard Core Logo” un kļūst par Billy Talent. Ar savu demo ierakstu ieinteresējuši Warner Music bosu uzmanību puiši saņem albuma ieraksta līgumu. Un neviena no pusēm nav vīlusies.

Kopš oficiālās dibināšanas 2001.gadā grupa izdevusi četrus albumus, no kuriem pēdējais - “Dead Silence” - iznāca pagājušā gada septembrī. Vislielākā atzinība sasniegta dzimtajā Kanādā, kur grupas pirmais albums “Billy Talent” saņēma pat trīskāršu platīna statusu. Taču puišu emocionālās uzstāšanās atradušas ceļu pie fanu sirdīm arī ASV, Lielbritānijā un Vācijā. Par to liecina virkne izpārdotu koncertu un pieprasījums no festivālu organizatoru puses. Lielisks paraugs ir DVD “666”, kur apkopotas Billy Talent uzstāšanās no koncertiem Londonā, Diseldorfā un Rock Am Ring festivālā.

Koncerta biļešu cena Ls 32 (stāvvieta) un Ls 41,50 (fanu zona). Speciālā autobusa biļete Ls 15. Biļešu iepriekšpārdošana www.bilesuserviss.lv un visās “Biļešu serviss” kasēs.

Vairāk informācijas: www.greenday.com

Foto: Green Day. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV