Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Igo, Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks aicina uz koncertiem Latvijas pilīs un muižās

Easyget.lv, 08.05.2013. 13:17

Igo, Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks ir apvienojušies akustiskā koncertprogrammā „Tu esi atnākusi” un uzsākuši koncertu virkni Latvijas pilīs un muižās, informē mūziķu pārstāve Gita Straustiņa.

Kontrabass, ģitāra un balss – šādā romantiskā un vīrišķīgā skanējumā koncerts pirmo reizi izskanēja Valentīna dienā Reiterna namā un iemantoja lielu publikas atsaucību.

Lai dotu iespēju plašākam klausītāju lokam izjust Igo balss spēku, Aivara Hermaņa ģitāras skanējumu un Ērika Upenieka pārsteigumu – kontrabasa spēli, tiek izziņoti koncerti Mālpils muižā 1.jūnijā plkst.18.00, Jaunpils pilī 7.jūnijā plkst.19.00 un Annas muižā "Annas Hotel” 20.jūnijā, kā arī Kuldīgā jūlijā Pilsētas svētku laikā Annas baznīcā.

Koncertu programmas pamatmotīvs ir pavasarī radītā Igo un Aivara Hermaņa dziesma “Tu esi atnākusi”, kas jau ir ieguvusi popularitāti daudzās radiostacijās, tai skaitā arī ārzemēs. Koncertos Igo lasīs savus nesen radītos dzejoļus un esejas, kā arī uz katru koncertu tiks sagatavoti dažādi pārsteigumi dziesmu repertuārā un radītas jaunas emocijas.

Biļetes uz pasākumiem nopērkamas “Biļešu Paradīze“ kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV