Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Vokālā grupa Latvian Voices uzstāsies Rīgas Domā

Easyget.lv, 13.05.2013. 09:06

28. maijā Rīgas Domā uzstāsies Latvijas vokālā grupa "Latvian Voices". Koncerta viesmāksliniece – koklētāja Laima Jansone.
Vokālā grupa Latvian Voices uzstāsies Rīgas Domā

28. maijā plkst. 19:00 Rīgas Doma akustiku piepildīs izcilā sieviešu a cappella grupa "Latvian Voices" ar koncertprogrammu "Rūtoj..". Jau vasarā grupa uzstāsies vairākos prestižos Eiropas mūzikas festivālos, bet pirms tūres dāmas sniegs neaizmirstamu koncertu Doma katedrālē kopā ar viesmākslinieci koklētāju Laimu Jansoni, informē "MansDoms" projekta vadītājs Gatis Vectirāns.

Tautasdziesma ir latviešu tautas lielākais kultūrvēsturiskais mantojums un vērtība, kas iedvesmojusi grupu "Latvian Voices" aranžēt tautas melodijas, kā arī komponēt oriģināldziesmas ar tautas vārdiem. Apvienojot klasisko ar tradicionālo tautas dziedāšanu, kā arī mūsdienu pop un džeza mūzikas intonācijas, vokālā grupa ir izveidojusi sev raksturīgu dziedāšanas manieri un stilu, kas tiek papildināta ar horeogrāfiju un telpas akustiskajām iespējām.

Koncertā "Rūtoj.." notiks arī Lauras Jēkabsones "Etnosas Mesas" pirmatskaņojums "Latvian Voices" izpildījumā, ko paspilgtinās Laimas Jansones kokles spēles improvizācija, "body percussion" un horeogrāfija.

Biļetes pieejamas Rīgas Doma kasē un www.eKase.lv. Biļešu cena ir Ls 7, studentiem, skolēniem un pensionāriem Ls 5. Līdz 7 gadu vecumam bez maksas. Visi ienākumi tiks novirzīti Rīgas Doma jaunās vitrāžas "Ar degsmi par brīvu Latviju" izveidei.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV