Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kalnciema kvartālā notiks indie mūzikas koncertsērija

Easyget.lv, 20.05.2013. 13:18

Ģitārspēles virtuozs Antonio Forčione atklās indie mūzikas koncertsēriju „Bushmills LIVE” Kalnciema kvartālā

Lai Latvijā veicinātu indie mūzikas stila attīstību un dotu iespēju parādīt sevi jaunajiem talantiem, senākais īru viskijs Bushmills rīko koncertu sēriju „Bushmills LIVE” Kalnciema kvartālā. Bushmills aicina izbaudīt trīs brīnišķīgus koncertus sirsnīgā gaisotnē draugu lokā Kalnciema kvartālā ar ārzemju un pašmāju izpildītāju piedalīšanos. Koncertsērijas ietvaros klausītājus gaida gan tikšanās ar pasaulslaveno ģitāras virtuozu Antonio Forčioni (Antonio Forcione), gan iepazīšanās ar labākajām jaunajām latviešu grupām.

23.maija vakarā „Bushmills LIVE” Kalnciema kvartālā koncertu sēriju atklās akustiskās ģitāras skaņu virtuozs Antonio Forčione no Itālijas. Pirms koncerta publiku priecēs džeza grupa „Jāņa Ruņģa klātbūtne”.

6.jūnijā ar indie mūziku klausītājus iepazīstinās „El Mars Trio”. Pirms koncerta uzstāsies indie mūzikas debitanti, kas būs pieteikuši savu dalību izsludinātajā konkursā un kuriem pēc atlases būs dota iespēja uzstāties uz Kalnciema kvartāla skatuves. Vienai no grupām Bushmills piešķirs balvu – apmaksātu dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā.

13.jūnijā vakaru atklās jauna starptautiska indie mūzikas vienība BlondeBlackBlonde, kuru no Latvijas pārstāv ģitārists Matīss Čudars. Vakara noslēgumā uzstāsies klausītājiem labi zināmais dziesminieks Goran Gora.

Koncertvakaru sākums plkst. 19.00.

Sekot Bushmills aktualitātēm iespējams https://www.facebook.com/BushmillsLatvija

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV