Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Brīvdabas diskotēku sezonu atklās Mežaparkā

Easyget.lv, 22.05.2013. 09:11 | komentāri (1)

Piektdien, 24. maijā, ar vērienīgu koncertu Mežaparka zaļajā teātrī tiks atklāts mūzikas festivāls „Summer season opening”.
Brīvdabas diskotēku sezonu atklās Mežaparkā

Vasaras sezonas atklāšanas svētki noritēs jau ceturto reizi, un tajā piedalīsies pašmāju populārie izpildītāji un mūzikas grupas – Otra Puse, Rassell un Sabīne Berezina, Samanta Tīna, Nikolajs Puzikovs, Bermudu Divstūris, Mārtiņš Ruskis, Kristaps Pujāts, Andris Kivičs, Olga Rajecka un citi.

Par dejām rūpēsies arī vairāki dīdžēji – Japānis, Saimons, Starteris.

Festivāls tiks atklāts 24.maijā Rīgā, Mežaparka Zaļajā teātrī, un turpināsies visā Latvijā – Saldū, Jēkabpilī, Valmierā, Preiļos, Dobelē, Tukumā, Alūksnē.

Sarīkojuma sākums 24.maijā Mežaparka Zaļajā teātrī plkst. 22:00. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī HHC Bārā (Peldu iela 21) un bārā "Zapte" (Mazā Monētu iela 5). Cena - LVL 4,00 (iepriekšpārdošanā), LVL 6,00 (pasākuma dienā).

Līdz šim pasākumu klātienē ir apmeklējuši vairāk nekā 10 000 cilvēku.

Info: http://www.draugiem.lv/summerseasonopening/

Foto: Bermudu Divstūris. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV