Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Instrumenti izziņo divus papildkoncertus

Easyget.lv, 23.05.2013. 10:25 | komentāri (1)

Biļetes uz grupas Instrumenti albuma prezentācijas laikā izsludināto koncertu 21. novembrī izpirktas diennakts laikā, grupa izziņo vēl divus koncertus – 22. un 23. novembrī
Instrumenti izziņo divus papildkoncertus

Otrdien koncertzālē Palladium Instrumenti pulcēja vairāk nekā 1000 grupas atbalstītājus, draugus un mediju pārstāvjus, lai iepazīstinātu ar jaunā albuma materiālu, un sniegtu nelielu priekšstatu par gada nogalē gaidāmajiem koncertiem.

Albuma atklāšanas svētkos Instrumenti izpildīja sešas no vienpadsmit jaunajā albumā iekļautajām dziesmām. Pirmā skaņdarba laikā publiku pārsteidza Vestards Šimkus, “Procrastination” tituldziesmas līdzautors. Uz skatuves līdzās grupas mūziķiem kāpa arī jauniešu pūtēju orķestris Auseklītis.

“Instrumenti” koncerti Palladium koncertzālē notiks 21., 22. un 23. novembrī. Biļetes pieejamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv Biļešu cena šobrīd LVL 12.

Foto: Instrumenti albuma “Procrastination” prezentācijā. Foto © Vladislavs Punculs

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV