Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ilmārs Šterns un kamerorķestris „Gaudeamus Orchestra” aicina uz koncertu Mazajā Ģildē

Easyget.lv, 27.05.2013. 09:42

12. jūnijā plkst. 19:00 RKTMC „Mazā Ģilde” Ilmārs Šterns un kamerorķestris „Gaudeamus Orchestra” Guntara Bernāta vadībā aicina uz koncertprogrammu „Sketch For a New Page”.

Koncertprogrammas pamatā – Ilmāra Šterna, Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas maģistranta un Ventspils Mūzikas vidusskolas vokālā pedagoga mūzika, vārdi un aranžējumi. Vienpadsmit skaņdarbu cikls par personiskām sajūtām un pārdzīvojumiem, par sociālām problēmām un mākslinieka vietu pasaulē – intelektuāla populārā mūzika ar minimālisma iezīmēm, kas sevī ietver arī dažādu pasaules tautu mūzikas tradīcijas, piemēram, īru un arābu intonācijas un ritmus.

Programmas pirmatskaņojums izskanēja 7. martā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, bet koncertam 12. jūnijā īpašu noskaņu piešķirs „Gaudeamus Orchestra”, ar ko mākslinieks jau iepriekš veiksmīgi sadarbojies.

Koncertā muzicēs arī Inese Bērziņa, Marija Broča, Dace Rozenberga, Zane Šturme, Inese Bane-Kalniņa, Aleksandrs Tuguševs, Matīss Veigulis un Andris Jeziks.

Biļetes tikai iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv (Biļešu cena 3 LVL).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV