Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Estrādes zvaigžņu bezmaksas koncertā Jūrmalā uzstāsies Jānis Stībelis un čigānu ansamblis Ame Roma

Easyget.lv, 29.05.2013. 12:20

31. maijā plkst. 19.00 stadionā „Sloka” notiks koncerts „Sagaidīsim vasaru kopā!”, kurā piedalīsies Latvijas estrādes zvaigznes Jānis Stībelis, Diāna Pīrāgs, Pits Andersons un citi, informē Jūrmalas attīstības fonds.

Koncertā uzstāsies Jānis Stībelis, Diāna Pīrāgs, Pits Andersons un grupa The Sweam Chacker, Jevgēnijs Šurs, čigānu ansamblis Ame Roma. Koncertu vadīs radiodīdžejs un Radio SWH+ ģenerālproducents Edmunds Kaševskis.

Koncertā skanēs 50 .– 60. gadu rokenrols, 70 – 90. gadu pasaules hiti un 21. gadsimta pirmās desmitgades populārākās melodijas. Skatītājus sagaida patīkami pārsteigumi un loterija ar vērtīgām balvām no „Jūrmalas attīstības fonda”.

Koncerta organizatori Jūrmalas attīstības fonds uzskata, ka Jūrmalā notiek ļoti maz pasākumu vietējiem iedzīvotajiem. „Lielākā pilsētas iedzīvotāju daļa mīt Kauguros, Slokā un Ķemeros. Ne visi var atļauties iegādāties biļetes uz tādu pasākumu kā „Jaunais vilnis” vai citiem festivāliem, tāpēc mēs rīkojam bezmaksas koncertu Jūrmalas iedzīvotājiem un ceram, ka tas dāvās neaizmirstamas izjūtas un prieku no tikšanās ar iemīļotajiem izpildītājiem un melodijām,” norāda koncerta rīkotāji.

Ieeja koncertā - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV